Karriär

Han blir ny regionchef på Veidekke Bygg

Krister Olsson blir ny regionchef för Veidekkes byggverksamhet i Öst.
Krister Olsson blir ny regionchef för Veidekkes byggverksamhet i Öst. Foto:

Krister Olsson har utsetts till ny regionchef för Veidekkes byggverksamhet i Öst. Han tillträder tjänsten den 1 mars 2023.

– Vi är mycket glada att välkomna Krister Olsson till rollen som regionchef i region Öst. Krister, har bred erferenhet från kommersiellt- och bostadsbyggande och av involerande ledarskap. Detta kommer att bidra till att utveckla vår region framåt, säger Charlotta Nilsén, verksamhetsområdeschef för Veidekkes Bygg i Sverige.

Krister började på Veidekke för 10 månader sen och med många års erfarenhet av olika roller inom byggbranschen samt med hjärtat i Gävle är han redan en naturlig del av region Öst. Han börjar sin nya tjänst 1 mars 2023. 

– Detta blir spännande och jag ser fram emot att få fortsätta jobba ihop med alla i regionen i min nya roll som regionchef. Utmaningar kommer alltid att finnas, men är det något jag lärt genom åren så är det att vara närvarande som ledare och om vi sköter oss i projekten och har nöjda kunder och medarbetare så brukar det alltid sluta på ett bra sätt för alla parter, säger Krister Olsson.