Nyheter

Kajsa Hessel ny regionchef hos Sweco

Kajsa Hessel. Foto: Susanne Bengtsson

Kajsa Hessel blir ny regionchef för Swecos installationskonsulter i Stockholm. Kajsa kommer närmast från en roll som VD för projektledningsföretaget Projektgaranti AB och är sedan 2017 också ordförande för branschföreningen Byggcheferna.

Den 1 december tillträder Kajsa Hessel tjänsten som regionchef på Sweco, med ansvar för installationskonsulter i Stockholm. Parallellt är hon ordförande för Byggcheferna med 16 500 medlemmar, ett uppdrag hon avser fortsätta med.   

– Jag är väldigt nöjd med den här rekryteringen, säger Tomas Holmgren, vd för Swecos installationskonsulter. Vi hade ett 30-tal mycket kvalificerade sökande till tjänsten och Kajsas långa och breda erfarenhet av ledande befattningar samt hennes gedigna branschkunskap i kombination med ett stort nätverk passar väldigt bra för uppdraget som ytterst handlar om att bidra till Swecos ambitiösa mål både avseende hållbarhet och tillväxt.

– Att jobba med ledning och utveckling av både enskilda medarbetare, team och organisationer har alltid varit en stark drivkraft, säger Kajsa. Jag ser fram emot den här nya utmaningen och hoppas kunna utveckla Swecos affär inom smarta installationslösningar, bland annat genom att fortsätta fokusera på hur kundupplevelsen kan förbättras, tillvarata de möjligheter som digitala verktyg och automatisering ger och erbjuda Swecos samlade kompetens inom hållbar samhällsutveckling.