Jobb

Är du rekryteringskonsulten som vill vara med på en spännande utvecklingsresa?

Fasticon växer och söker nu ytterligare en vass rekryteringskonsult till vårt framgångsrika rekryteringsteam i Stockholm. Vi jobbar både digitalt och nationellt, vilket innebär att du arbetar med processer över hela Sverige. Fasticon är ett bolag i framkant med höga ambitioner och en prestigelös stämning. Hos oss får du en varierande roll med mycket frihet under ansvar.

Bli en del av ett dedikerat och erfaret team

Du kommer bli en del av ett dedikerat, erfaret och kunnigt rekryteringsteam där vi alla brinner för rekryteringsaffären och hantverket rekrytering. Eftersom vi är ett mål- och resultatdrivet företag värdesätter vi samverkan och har ett arbetsklimat där det är viktigt att ha roligt tillsammans på vägen. Vi har en stark laganda, för oss är det därför viktigt att du är hjälpsam samtidigt som du sätter lagets prestationer framför dina egna.

Är det här en ledarstil som passar dig?

Engagerad, inlyssnande, peppande och positiv. Hon bryr sig om medarbetarnas välmående, är ett riktigt bra bollplank och har en stor kunskap inom affärsområdet rekrytering som hon gärna delar med sig av. Det är några ord som team rekrytering använder när de beskriver sin gruppchef Malin Clavering. Det är alltså till Malin du kommer att rapportera till i rollen som rekryteringskonsult. När man arbetar nära mot höga mål är det viktigt med ett starkt ledarskap, något vi aktivt arbetar med hos Fasticon.  

I videon längst ned i annonsen får du ta del av rekryterande chef Malins första tid på Fasticon och vad hon ser fram emot i sin roll som gruppchef rekrytering.

Att arbeta som rekryteringskonsult hos Fasticon

Som rekryteringskonsult blir du en nyckelspelare för oss och våra kunder när det kommer till att identifiera nya affärer och attrahera rätt kompetens. Du arbetar med allt från kartläggning av marknaden och försäljning till intervjuer och kvalitetssäkring. Vidare har du omfattande kundkontakt för exempelvis offertpresentation, prisförhandling eller uppföljning av genomförda rekryteringar.

Tillsammans med vår säljavdelning deltar du aktivt i säljarbetet. I första hand bearbetas befintliga kunder, men tillsammans arbetar vi för att ständigt bygga kundrelationer och utöka vår kundbas. Dina resultat kommer ha en direkt påverkan på bolagets fortsatta framgång och resultat.

Rollen innebär att du ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Du antar en affärsmässigt konsultativ och rådgivande roll för att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer samt genomföra affärer och förhandlingar. Vidare ansvarar du för att nå personliga mål i form av nyckeltal och budget. En viktig del av arbetet är samverkan i gruppen men också med övriga avdelningar inom organisationen.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, examen från högskola eller universitet är meriterande, samt tidigare erfarenhet av en liknande roll inom affärsdriven rekrytering. Dessutom har du stort kundfokus och vill vara med och utveckla våra kunder och kandidater, samt är mån om att bidra till att optimera Fasticons affär.

Rollen som rekryteringskonsult innebär många kontaktytor vilket betyder att du behöver ha en god kommunikativ förmåga på svenska i både skrift och tal. Det betyder också att du trivs i en bred roll där du själv äger och driver hela rekryteringsprocessen framåt, från kundmöte, offert, kravprofilsanalys och prisförhandling till search, urval, djupintervjuer, tester och uppföljning.

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom fastighet, bygg, el, energi, infrastruktur eller industri. Kanske har du arbetat som fastighetsmäklare med ett intresse för rekrytering och vill fortsätta göra affärer och bygga långsiktiga relationer.

Är du en entreprenöriell person som hittar nya vägar?

Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med en framåtriktad handlingskraft driver du rekryteringsuppdragen med stort engagemang och kundfokus. Hos oss gäller frihet under ansvar med mål- och resultatstyrning. Du behöver därmed vara självgående för att lyckas och trivas i rollen som rekryteringskonsult hos oss.

Fasticon är måna om att ligga i framkant och arbetar ständigt för att vidareutveckla vårt rekryteringserbjudande. Därmed är det ett stort plus i kanten om du har en entreprenöriell sida där du vågar kasta dig ut och bidra med innovativa idéer utifrån ett affärsmässigt tankesätt.

För att prestera väl i den här rollen behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du bygger nätverk och skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som med interna medarbetare och kandidater. Självklart gör du inte skillnad på människor och att odla relationer är något du tycker är intressant, men också ser som en trevlig och naturlig del i din arbetsvardag.

I våra rekryteringsprocesser behöver du, utöver att vara trygg i din roll, ha struktur samt vara både förtroendeingivande och rådgivande. Det innebär att du måste ha kunskap och mod – på så sätt förtjänar du kundernas förtroende! Är det dig vi söker?

Vad Fasticon erbjuder dig

Hos oss möts du av ett engagerat och glatt team som samarbetar väl och uppskattar nya utmaningar. Här har du goda möjligheter att påverka din roll samt bidra med att sätta en prägel på en organisation som är i en spännande och brant utvecklingsfas. Organisationen är platt, beslutsvägarna korta och stämningen prestigelös. 
 
Vi är ett bolag i framkant – det speglas i våra villkor och kulturen bygger på tillit och ansvarstagande. Det visar vi även genom att bl.a. erbjuda friskvårdstimmar och utöver semestern får du extra lediga dagar att fördela över året som det passar dig kombinerat med en ”work from anywhere”-policy i den mån arbetsuppgifterna tillåter. 
 
Ordet tillsammans är en ledstjärna som genomsyrar hela organisationen i vår gemensamma strävan mot att vara samhällsbyggnadssektorns ledande kompetenspartner.  

Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som rekryteringskonsult passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 11 december. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef rekrytering Malin Clavering på [email protected].

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Det innebär att du kommer få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.