Jobb

Projektledare till OBOS Nya Hem 

OBOS vision är att bygga framtidens samhälle och uppfylla bostadsdrömmar! Om fem år skall nybildade OBOS Nya Hem sälja 1000 bostäder i Stockholm, Göteborg och Malmö. OBOS Nya Hem verkar i främst Storstadsregionerna i Sverige med fokus på nyproduktion av bostadsrätter.

Medlemsägda OBOS är en av Sveriges största bostadsutvecklare och ägs av sina 500 000 medlemmar i Norge och Sverige. OBOS erbjuder bostäder för alla livets faser i form av villor, kedjehus och flerbostadshus, i städer och på landsbygden. Koncernen har omkring 2 500 anställda, varav knappt 1 000 i Sverige i dotterbolagen OBOS Sverige, OBOS Kärnhem och OBOS Nya Hem.

Till OBOS Nya Hem söker vi dig med framåtanda och drivkraft som vill vara med och göra skillnad och få möjlighet att påverka. Är det dig vi söker? Ansök redan idag! 

Om rollen 

Vi söker dig som vill vara med och driva spännande projekt i OBOS Nya Hems satsning i Sverige. En stor del av tillväxten sker i de tre storstadsregionerna med fokus på nyproduktion av bostadsrätter.  

I Stockholmsområdet bedriver OBOS Nya Hem projektutveckling i såväl centrala delar, utvecklingsområden som attraktiva kranskommuner. 

Som projektledare driver du, utifrån en beställarorganisation, projekt med övergripande ansvar för genomförandet.  

Rollen rapporterar till Projektchef och placering är i Haga Norra i Solna där OBOS har trevliga lokaler i ett välutrustat kontorshus. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Övergripande ansvar för att driva nyproduktionsprojekt. 
  • Ansvara för tid, teknik, lagkrav och miljö. 
  • Samverkan och uppföljning av konsulter och entreprenörer. 
  • Ansvarig för projektekonomin inklusive rapportering och uppföljning. 
  • Leda och driva projekten i enlighet med projekthandboken. 

Din profil 

Du är en duktig kommunikatör som samverkar med en ödmjuk och prestigelös attityd med externa och interna resurser och övriga aktörer. Med din framåtanda och starka drivkraft trivs du i ett företag med ständig utveckling och förändring.  

Du har erfarenhet av rollen som projektledare inom nyproduktion. Vidare har du god kompetens inom upphandling, byggprocessen, entreprenadjuridik och allmän byggteknik, Du har en ekonomisk förståelse för alla delar i projekten.  Du är trygg i att jobba med såväl detaljplaner, exploateringsfrågor, projektering, marknadsarbete och gärna BRF-administration. 

Det är mycket meriterande med akademisk utbildning t. ex byggingenjör eller fastighetsekonomi.  

Vidare har du god svenska i tal och skrift. Körkort är krav. 

Vad du får hos Obos Nya Hem

Hos oss får du arbeta i en stor och stabil koncern med ett starkt varumärke och som arbetar långsiktigt med bostadsutveckling. Eftersom OBOS Nya Hem är ett nystartat bolag får du chansen att vara med och bygga upp ett bolag med allt vad det innebär av såväl strategiska som praktiska frågor. 

Vi driver egenutvecklade projekt och sätter hållbarhet högt på agendan, både miljömässigt och socialt. Du får arbeta i en stöttande och teamorienterad grupp där man uppskattar ett gott samarbete. Vi eftersträvar korta beslutsvägar och är operativa på alla nivåer. 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 
 
I denna rekrytering samarbetar OBOS Nya Hem med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  
 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på [email protected] alternativt 072-451 67 84
 
Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 20 september. 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.