Manne Aronsson blir ny Norgechef

Manne Aronsson blir ny Norgechef
Manne. Aronsson. Foto: NCC.

NCC har utsett Manne Aronsson till ny chef för Property Development i Norge.

– Jag ser mycket fram emot att få att utveckla verksamheten inom NCC Property Development i Norge, säger Manne Aronsson, chef, NCC Property Development i Norge. 

Manne Aronsson har arbetat för NCC sedan år 2000. Han är för närvarande tillförordnad chef för NCC Property Development i Sverige och har tidigare arbetat som regionschef för Region syd i Sverige. 

– Min ambition är att stärka vår marknadsnärvaro där ytterligare på lång sikt, säger han.

Manne Aronsson har bred erfarenhet från flera områden inom kommersiell fastighetsutveckling: kontor, handel och logistik. Han har ett särskilt intresse för affärer, ledarskapsfrågor och att bygga starka relationer med viktiga intressenter. I sin nya roll kommer Manne Aronsson att ingå i ledningen för affärsområdet NCC Property Development.

– Norge är en viktig marknad för NCC Property Development, och vi har spännande projekt på gång i både Oslo och Stavanger. Jag är övertygad om att Manne Aronsson kommer att bidra starkt till våra framgångar i Norge med sin långa erfarenhet, goda förståelse för affärer och sin gedigna meritlista på ledarskapsområdet, säger Carola Lavén, affärsområdeschef, NCC Property Development.

Manne Aronsson tillträder tjänsten den 20 januari 2014.

 

Relaterade artiklar

Lista: nya upphandlingar
”De stora kostnadsökningarna har varit utmanande”
NCC bygger ut vattenverk i Umeå
”Initiativet är i grunden bra”