Nyheter

Ny ekonomi- och finansdirektör i JM

Carl Bandhold tillträder som ny ekonomi- och finansdirektör i JM, i samband med att nuvarande ekonomi- och finansdirektör Claes Magnus Åkesson går i pension.
Carl Bandhold tillträder som ekonomi- och finansdirektör i JM den 16 augusti 2021. Carl är idag CFO i Permobil sedan 2011, och har dessförinnan en bakgrund i bland annat Boston Consulting Group och Deutsche Bank.

– Genom rekryteringen av Carl Bandhold säkerställer vi en fortsatt mycket kompetent ekonomi- och finansledning inom JM och jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med Carl. När Claes Magnus nu går i pension vill jag rikta mitt varmaste tack för ett mycket bra, givande och roligt samarbete under de år vi arbetat tillsammans. Claes Magnus har verkligen bidragit till JMs framgång under de 23 år han varit ekonomi- och finansdirektör, säger Johan Skoglund, VD och koncernchef, i ett pressmeddelande.

JMs nuvarande ekonomi- och finansdirektör Claes Magnus Åkesson lämnar JM i samband med att han går i pension, och kommer att stå till VDs förfogande fram till den 31 januari 2022.