Sara Haasmark lämnar Samhällsbyggarna

 
Sara Haasmark lämnar SamhällsbyggarnaSara Haasmark. Samhällsbyggarnas vd Sara Haasmark slutar på Samhällsbyggarna för nytt jobb på ICA Fastigheter. Rekryteringen av en ny vd inleds direkt.  

Samhällsbyggarnas vd Sara Haasmark har valt att säga upp sig och har fått ett nytt jobb som hållbarhetsansvarig på ICA Fastigheter i Stockholm. 

– Sara har varit en mycket uppskattad vd. Under hennes engagerade ledning har Samhällsbyggarna utvecklats mot en modern organisation med stort fokus på hållbarhetsfrågor och Sara har entusiastiskt lyft fram de experter som finns inom samhällsbyggnadssektorn. Sara har jobbat målmedvetet med att utveckla Samhällsbyggarna som organisation och ökat Samhällsbyggarnas synlighet i samhällsbyggnadssektorn och vi kommer verkligen sakna hennes driv och engagemang, säger Samhällsbyggarnas ordförande Dag Björklund i ett pressmeddelande. 

Sara börjar sin nya tjänst i april och är kvar på Samhällsbyggarna fram till dess. Rekryteringen av en ny vd inleds direkt.  

– Jag kommer att sakna alla på Samhällsbyggarna och det har varit så otroligt givande och roligt under mina nästan fem år som vd på Samhällsbyggarna. Jag måste speciellt tacka föregående ordförande Jan Wejdmark samt nuvarande ordförande Dag Björklund för ett suveränt fint samarbete, säger Sara Haasmark.

 

 

Läs Byggvärlden nr 6
Läs Byggvärlden nr 6!
Klicka här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!