Nyheter

Bjerking ska växa i Stockholm

Rasmus Brorman är ny chef på avdelning Installation Stockholm på Bjerking. Han har rekryterats internt och kommer närmast från en tjänst som gruppledare på avdelningen.
 
Rasmus Brorman är elektronikingenjör och har tidigare arbetat hos bland andra Energo och Nymans elektriska innan han 2012 började på Bjerking. Han har varit uppdragsansvarig i en rad olika projekt. Ett av de senaste är Bageri Kvarnholmen som ska byggas om till 100 lägenheter och ett köpcentrum. Projektet omfattade en förstudie om möjligheterna att genomföra projektet samt att hitta optimala tekniklösningar.
 
Installation Stockholm är inne i en expansiv fas och målsättningen är att avdelningen ska växa från 14 personer till cirka 30 personer till 2018.
 
– Det ser jag som den största utmaningen och det absolut roligaste med det här uppdraget. Eftersom jag redan känner alla på avdelningen är jag trygg i att vi tillsammans kommer att lyckas med detta, säger Rasmus Brorman, i ett pressmeddelande.
 
Rasmus Brorman efterträder Lars Höglund som sedan 1 mars är chef för nya avdelningen Bjerking Projekt- och byggledning i Stockholm.