Nyheter

De vinner priset Årets Byggföretag 2017

RO-Gruppen AB. Foto: Callius Media AB

RO-Gruppen tilldelades under torsdagskvällen utmärkelsen Sveriges bästa byggföretag 2017 vid Hantverkargalan i Stockholm på Hamburger Börs.

Vinnarna röstas fram bland Sveriges hantverksföretag och åtta företag gick vinnande ur finalen. I år var över 4000 företag nominerade; en ökning motsvarande över 120 procent sedan fjolårets gala.

– Det känns fantastiskt kul att få detta pris och en stor eloge till all personal på RO-Gruppen. Det är dom som varje dag gör ett fantastiskt jobb och som ser till att våra kunder får en grym leverans. Oavsett om vi bygger stora bostadsprojekt eller en mindre butiksombyggnad så är det vår personal som gör skillnad gentemot konkurrenterna säger Andreas Jaldevik, vd på RO-Gruppen.

Bakom galan står företaget Dorunner, en marknadsplats på internet för hantverkartjänster. 

– Hantverkare är inte bortskämda med att få beröm av sina kunder, och bland det bästa på galan är att uppleva hur stolta och glada finalisterna blir över att så många nöjda kunder har röstat och motiverat varför just de ska vinna. Galan med prisutdelningarna, festen och affärsminglet är kulmen på tävlingen Årets Hantverkare. Konceptet är unikt och priset det mest prestigefyllda inom branschen. Vår ambition är att hjälpa höja statusen i byggbranschen och premiera kvalitativa värden. Kan vi göra en liten skillnad inom helheten är vi nöjda, säger vd Thomas Larsson.

Vinnarna:
RO-Gruppen AB – stora byggföretag
M Degerstedt Bygg AB – små och medelstora byggföretag
Renew Service AB – stora måleriföretag
Myskje Måleri AB – små och medelstora måleriföretag
Rylanders El i Lysekil AB – stora el-företag
EMMA Elinstallationer AB – små och medelstora el-företag
Rör Montören Syd AB – stora VVS-företag
Aktiebolaget Dorotea Värme och sanitet – små och medelstora VVS-företag