Inbrott på bygge - stal verktyg för 200 000 kronor

 
Inbrott på bygge - stal verktyg för 200 000 kronorI veckan anmläldes två inbrott i Uppsala då verktyg till ett stort värde stals. (Fotot visar inte de stulna verktygen.) Foto: Getty Images Verktyg till ett värde av cirka 200 000 kronor stals nyligen från en byggarbetsplats i Uppsala.
Samma dag rapporterades även in ett annat inbrott där verktyg och maskiner stals från en lokal i centrala Uppsala.


Någon gång under natten mellan måndag och tisdag skedde ett inbrott vid en byggarbetsplats i Uppsala, en bit utanför centrum. Det upptäcktes tidigt på tisdagsmorgonen och polis kallades till platsen.
Gärningsmannen, eller gärningsmännen, har kapat gångjärnen till en container och tillgripit verktyg för det angivna värdet tvåhundratusen kronor. En anmälan om grov stöld har upprättats.

På tisdagen skedde också ett inbrott i centrala Uppsala. Mellan klockan 14 och 15 har någon tagit sig in på ett företag och stulit maskiner och verktyg. Ingen personal fanns vid tillfället i lokalerna, men när de kom tillbaka stod dörren öppen.
Det stulna godset uppges vara tungt och skrymmande och polisen tror att det måste ha lastats i något för att fraktas bort från platsen.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!