Nyheter

SSM rekryterar produktutvecklare

Ulrika Thelin

SSM rekryterar Ulrica Thelin till en ny roll som produktutvecklare  

Ulrica har tidigare jobbat som projektledare inom SSM:s marknadsavdelning och är idag försäljningschef på Genova Property Group. 
Ulrica Thelin, har en gedigen utbildning och en bred erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Ulrica studerar för närvara till en executive MBA vid Stockholms universitet och har sedan tidigare en utbildning inom fastighetsekonomi från KTH i Stockholm samt juriststudier från Stockholms universitet. Ulrica är även registrerad fastighetsmäklare.

Ulrica är idag försäljningschef på Genova Property Group. Dessförinnan har Ulrica haft olika roller inom marknadsföring och försäljning hos SSM och Erik Olsson Fastighetsförmedling. Ulrica har även varit franchisetagare hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

– SSM har ett superspännande och inspirerande kundlöfte i ”Bo mindre. Lev större”. Jag ser fram emot att få återvända till SSM för att jobba med och vidareutveckla kunderbjudandet till morgondagens urbaniter, som är SSM:s målgrupp, säger Ulrica Thelin, tillträdande produktutvecklare, SSM.

Ulrica börjar i maj 2017.